Direct zichtbare huidverbetering met oogverblindend resultaat

 

 

KALAHARI vindt haar oorsprong in Afrika.

Kwaliteit, exclusiviteit, kennis en kunde staan bij KALAHARI hoog in het vaandel. Dit geldt voor zowel de producten die zij leveren als de behandelingen die wij mogen geven.

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen vanuit de Kalahari woestijn, door middel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten

samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden.

 

  • De producten zijn natuurlijk.
  • De producten worden niet op dieren getest.
  • Vrijwel alle verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar.
  • Kalahari producten bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen, glycol, formaldehyde, minerale oliën of parfum.

 

Huidverbetering, in combinatie met mooie natuurlijke ingrediënten en pure ontspanning.
Een authentieke beleving. Indrukwekkende cosmetische producten. Geboren uit de natuur, met zoveel zorg samengesteld en bereid. Met eerbied voor landschap en het milieu, met liefde voor moeder aarde. Dit willen wij graag delen met jou.

KALAHARI staat voor direct zichtbare huidverbetering met oogverblindend resultaat. Van exclusieve salon behandelingen tot aan de zalige huid verbeterende betaalbare thuisproducten.

Zoek je een allround product dat huidproblemen aanpakt en tegelijkertijd de nodige ontspanning te bieden heeft? Dan is KALAHARI het jouw merk! Het merk positioneert zich als resultaatgericht en prijs perfect.