Permanent make-up de manier om er perfect uit te zien. Geen zin om of tijd om uren voor de spiegel te staan ? Met permanent make-up (PMU) ziet u er overal en op elk moment van de dag er verzorgd uit. Met als groot voordeel dat de make-up niet meer kan uitlopen en altijd goed op zijn plaats blijft. Dus zelfs na het sporten, een sauna bezoek of als u minder goed gaat zien bent u verzekerd van een perfecte wenkbrauw, eyeliner of lipcontour.

 

Wat is permanente make-up of micropigmentatie? Permanent make-up lijkt als techniek op tatoeëren. Met permanente make-up wordt er gewerkt met pigment in plaats van met inkt. Echter gaat de naaldmodule veel minder diep dan met tatoeage, waardoor de PMU langzaam in de loop der jaren wat zal vervagen. Hoelang PMU mooi blijft is afhankelijk van een aantal factoren, zon, zonnebank enz.

 
Om deze gespecialiseerde behandelingen uit te voeren beschikken wij uiteraard over alle vereiste diploma’s en vergunningen zoals de terugkerende controle van de GGD inspectie. Dit houdt in dat alle kennis, kunde, materiaal, hygiëne en veiligheid up to date zijn.
 

Voordelen PMU:

  • Altijd mooi opgemaakt
  • Het scheelt ‘ochtend veel tijd
  • Mensen met een lichte huid en haar hebben meer uitdrukking
  • PMU loopt niet uit in alle omstandigheden.

 

In een deskundig en op-maat adviesgesprek maakt u kennis met diverse mogelijkheden van Permanent make-up. Een sprekende oogopslag mbt wenkbrauwen, eyeliner of een mooie lipcontour? Het kan allemaal!

Het adviesgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

PERMANENT BEAUTY !